Paper.io

35.276
bedømmelser
8,8

Paper.io er et multiplayer-spil io-spil baseret på overlevelse og udvidelse. Tegn dit territorium for at erobre det. Fang andre spillere ud og tag deres land, eller smadr ind i siden på dem for at slå dem ned, før det lykkes dem at kræve mere land. Det seneste Paper.io-spil er Paper.io 2.

Paper.io Gameplay

Din mål i Paper.io er at udvide dit territorium og beskytte det. Du indtager med succes nyt territorium ved at danne en linje tilbage til dit territorium, hvilket skaber en forbindelse og udfylder det tomme rum. Hvis en spiller smadrer ind i dig, før du har forbundet dit nye område, dør du og går tilbage til begyndelsen.

Paper.io Tactics

Hvis du bliver for grådig, sætter du dig selv i fare for at blive ødelagt. Det'er op til dig, hvor aggressivt du spiller. Hvis du går efter flere væsentlige områder på én gang, er du udsat for ødelæggelse, indtil forbindelsen er færdig. En anden taktik mod andre spillere er at trække dit område over deres, så du effektivt reducerer deres besiddelser.

Sammenlignende spil

Survive og grow .io-spil er berømte for deres enkle, men givende spilmekanikker. Leder du efter noget lignende? Tag et kig på disse spil for mere:

Powerline.io - Et slangeinspireret arena-spil med samme mekanik. Dyrk din "Powerline" og nedkæmp andre spillere.

Worms Zone - Orm dig rundt i arenaen og spis lækre godbidder og vokse til en orm af episke proportioner.

Spil-tips

  • Leg udkig efter svage punkter i fjendens område
  • Indtag nye områder hurtigt, men konservativt
  • Hold udkig efter fjender i nærheden

Udvikler

Voodoo er udvikleren af Paper.io.

Udgivelsesdato

Februar 2017

Platforme

Paper.io er et webbrowser-spil. Det'er også tilgængeligt som en Android-app og iOS-app.

Gennemgang

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame