8 Ball Pool (Multiplayer)

5.750
bedømmelser
8,7

8 Ball Pool er det mest populære multiplayer poolspil online. Der er tusindvis af aktive brugere, som man kan spille mod når som helst. Du kan spille 8 Ball Pool uden at tilmelde dig. Men hvis du tilmelder dig, får du flere muligheder. Kridt op og begynd at pulje i dag!

Hvordan man spiller

Spil pool online

Log ind eller klik på 'spil som gæst' for at blive matchet med det samme med en anden 8 Ball Pool-spiller. En spiller vil bryde. Hvis breakeren ikke får en kugle, er målet for begge spillere at få en kugle i puljen for at afgøre, om de er pletter eller striber. Spillet slutter, når en af spillerne har alle sine kugler, og den sorte 8-kugle kommer sidst.

Login for flere belønninger

Tilmeld dig for at gemme dine fremskridt og optjene belønninger. Med en spillerkonto kan du stige i niveau og optjene poolmønter, som du kan bruge på nye køer og klude i butikken. Du vil også være en del af en global rangeret pulje af spillere, som du kan stige i rang ved at slå flere spillere og forbedre dit spil.

Hvilke spiltilstande er tilgængelige i 8 Ball Pool?

Dette fantastiske 8 ball pool spil har en række forskellige spiltilstande. Hver tilstand tilbyder noget forskelligt og giver spillerne chancen for at vinde poolmønter. De tilgængelige spiltilstande omfatter:

  • 1on1
  • 9 Ball Pool
  • Minispil
  • Spil med venner
  • Offline-træning

Dertil kommer, at de tilpassede funktioner i spillet omfatter valg af forskellige arenaer at spille på. Hver arena har en anden præmiepulje med London Pub som den billigste og Venedig som den dyreste.

Mere spil som dette

Hvis du ønsker at spille et spil pool online, så er 8 Ball Pool fra Miniclip et af de bedste. Der er dog andre, som 8 Ball Billiards Classic og Pool Club. Du kan endda spille pool i 3D i Billiards Pool 8.

Funktioner

  • Det mest populære online poolspil
  • Spil på forskellige steder i hele verden
  • Køb nye køer med forbedrede statistikker
  • Realistisk fysik og elegant grafik

Også kendt som

Miniclip Pool

Udgivelsesdato

Oktober 2010

Platform

Dette spil er primært tilgængeligt som et browserbaseret spil, men der findes også mobilversioner, som kan findes i Apple Store og Google Play Store.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame