Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Microsoft Bubble

Bedømmelse:
7,6
(882 stemmer)
Udgivet:
juni 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Microsoft Bubble er et match-3-bobleskydespil, der er udviklet af Microsoft. Match boblerne med 3 eller flere af samme farve for at sprænge dem. Optjen mønter og brug dem til at købe power-ups, der hjælper dig med at vinde spillet.

Hvordan man spiller

Målet er at sprænge boblerne ved hjælp af den boble, du har fået tildelt. Brug væggene til at hoppe bolden, og du'får bonuspoint for kombinationen. Der er altid et valg mellem to bobler, før du skyder, så nogle gange er det klogt at bytte om på rækkefølgen af dem for at opnå effektivitet.

Spillet har afslappende musik og lyde, som du kan slå til/fra i indstillingsmenuen.

Power-up-tips

Microsoft Bubble har fire power-up-muligheder, der hjælper dig med at få højere score og rydde gennem bobler, når det går galt. Linjeforlængeren er en fantastisk power-up, der lader dig nå vanskelige områder med lethed, så gør god brug af den. De andre power-ups er bedst at bruge, når du har samlet for mange bobler.

Mere Microsoft-spil

Der er mange flere sjove puslespil i Microsoft-samlingen. En anden match-3 favorit er Microsoft Jewel. Hvis du leder efter andre Microsoft-spil, kan du se Microsoft Minesweeper, Microsoft Solitaire, og Microsoft Jigsaw. Se bubble shooter-spil for flere lignende titler.

Funktioner

  • Officiel Microsoft Bubble-spil
  • Tjen mønter og køb power-ups
  • Levels, der bliver mere udfordrende
  • Begrænsende musik og lydeffekter

Udgivelsesdato

Juni 2021

Udvikler

Microsoft har udviklet dette spil.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame