Logo CrazyGames.com

Merc Zone

Bedømmelse:
8,9
(260.075 stemmer)
Udvikler:
Blue Wizard Digital
Udgivet:
august 2020
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)

Merc Zone er et online multiplayer FPS-spil lavet af Blue Wizard Digital. Find dit yndlingsvåben og kæmp i forskellige spilmodes og kort. Dette stilfulde skydespil i jakkesæt og slips har hurtig action og en elegant 3D-æstetik, der giver dig lyst til at spille mere!

Hvordan man spiller

Find et spil

Du kan springe direkte ind i kampen fra startskærmen ved at trykke på "spil nu". Hvis du ønsker at spille et brugerdefineret spil og vælge den ønskede tilstand og kort, kan du oprette din egen kamp eller deltage i et spil på den server, der er tættest på dig. Der er tre spiltyper: Der findes tre spiltyper: Free for All, Last Merc Standing og Team.

Vælg din klasse

Der er fem klasser at vælge imellem i Merc Zone. Hver fighter har en våbenudrustning, der er unik for dem. Klasserne er Brock (assault), Cochese (stealth), Crazy Ed (gunner), Bingo (sniper) og Ogre (heavy).

Gå i gang med kampen

Hvad enten du har lyst til at være en skarpskytte eller vil gå amok med minigun'en, så er det nu din tid til at tage kampen op mod konkurrenterne. Merc Zone er et hurtigt skydespil, så du skal holde dig i bevægelse og bruge dine granater (G) og din crouch/slide-manøvre (shift/C). Hold dig på tæerne!

Mere spil som dette

Se vores skydespil for at finde en række første- og tredjepersonsskydespil. Andre populære FPS-titler, der kræver hurtig tænkning, reflekser og sigte, omfatter Krunker.io og Forward Assault.

Funktioner

  • Fast-paced FPS-action, der sætter taktik og færdigheder højt
  • Fem forskellige karakterklasser med unikke våben
  • Høj framerate-ydelse på grund af eksklusiv teknologi
  • Nye kort og klasser tilføjes regelmæssigt, og der kommer flere på vej

Udgivelsesdato

Juli 2020

Udvikler

Merc Zone er lavet af Blue Wizard Digital, som er udvikleren bag store spil som Shell Shockers og Bullet Town.

Platform

Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame