Idle Ants

1.431
bedømmelser
8,6

Idle Ants er et sjovt spil, hvor du skal skabe og styre din egen myrekoloni! Til at starte med skal du skabe din første myre! Hver myre kræver en bestemt mængde mad for at blive skabt, men når de først er blevet skabt, begynder de at samle mad til dig. For hver myre du skaber, stiger omkostningerne gradvist. Når du har skabt en lille arbejdsstyrke, kan du skabe en myredronning - dronningen vil derefter automatisk producere flere myrer til dig.

Efterhånden som du gør fremskridt, kan du låse op for og skabe nye myretyper som f.eks. en videnskabsmand og en geolog - en geolog samler krystaller, som du f.eks. kan bruge til at forske i nye teknologier til din koloni. Til sidst, når du har høstet nok mad, jord, træ og dronninger, kan du bygge en rede - reden producerer automatisk dronninger. Dette er et fantastisk spil, og efterhånden som du kommer videre, bliver det mere og mere engageret. Kan du opbygge en blomstrende myrekoloni?

Udgivelsesdato

Oktober 2017

Udvikler

Idle Ants er udviklet af Lorenzo Scorzato aka scorzy88. Du kan prøve hans andre idle-spil i Idle Space og også støtte udvikleren via denne side.

Funktioner

  • Ant koloniadministrationsspil
  • Anpasselig brugergrænseflade
  • Save and load system
  • Fuldskærm tilgængelig

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame