Logo CrazyGames.com

Gin Rummy Online

Bedømmelse:
7,1
(1.655 stemmer)
Udgivet:
april 2020
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Spil Gin Rummy online (Plus). Gin Rummy er et kortmatch-spil, som du kan spille sammen med en eller flere andre spillere. Denne online version af Gin Rummy giver dig mulighed for at spille mod modstandere af forskellige sværhedsgrader for at opbygge dine færdigheder og blive en dygtig Gin Rummy-mester!

Sådan spiller du Gin Rummy online

Brug din hånd til at danne en kombination af tre eller flere kort med samme nummer eller rækkefølge (f.eks. 678 hjerter). Smid de kort, som du ikke tror, vil være nyttige til at skabe disse kombinationer. Du skal tage et kort i starten af hver tur fra enten den nedadvendte eller den opadvendte bunke og derefter smide et kort, som du ikke længere har brug for.

Du afslutter spillet ved at slå, gå Gin, eller spillet slutter som standard, når der kun er to kort tilbage. I Gin Online kan du afslutte spillet ved at banke, når du kun har to kort tilbage, som ikke er blevet til melds (grupper af tre eller flere). Når du har ét kort tilbage, kan du kalde Gin.

Om Gin Rummy

Gin Rummy er en variant af Rummy-spil, som blev skabt i 1909. Rommespil går typisk ud på, at spilleren skal matche kort af samme værdi eller i en talrækkefølge med samme farve. Den grundlæggende idé er, at du bygger tre eller fire kort efter dette princip, mens du smider de kort, der ikke er nyttige til at skabe din hånd.

Mere online kortspil

Der er mange flere kortspil, som du kan spille online, uden at det kræver fysiske kort. Hvis du kan lide Gin Rummy, vil du måske også kunne lide:

Poker World - spil klassisk Texas hold-em poker, og tag på din egen verdensturné for at blive en kendt pokerprofessionel.

21 Blitz - et kortspil i Blackjack-stil, hvor du skal nå 21 point inden for den givne tidsgrænse.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame