Gartic.io

15.231
bedømmelser
8,2

Gartic.io er et tegne & doodle gættespil. Find ud af, hvad andre spillere tegner, og tegn dine egne fantastiske billeder, som de skal gætte, inden tiden løber ud. Tegn, gæt, vind. Så enkelt er det!

Sådan spiller du

Start med at tegne

Gartic er et online tegningsspil med et element af gætning, der bygger på din evne til at tegne det ord, der bliver præsenteret for dig. Når det er din tur, skal du tegne et billede baseret på de to valgmuligheder, der tilbydes dig. Vælg den, du foretrækker, og giv et hint om nogle bogstaver ved hjælp af knappen "hint", hvis det er et svært spørgsmål!

Points tildeles til spillere, der gætter rigtigt. Det er imod reglerne at trække bogstaver, tal og symboler, men alt andet er tilladt! Du kan anmelde brugere for at overtræde reglerne, hvilket vil springe deres tur over.

Spil med venner

For at starte et spil skal du vælge et kaldenavn og trykke på 'play.' Hvis du vil finde et mere specifikt tema, kan du deltage i et brugerdefineret spillerum eller oprette dit eget under 'rooms.' Der kan du lave private multiplayer-spil med brugerdefinerede indstillinger kun for dig og dine venner. Hvis du tilmelder dig, kan du også oprette brugerdefinerede temaer, tilføje favoritter og chatte med andre spillere.

Tegne temaer

Der er flere tegnetemaer i Gartic.io. Vælg fra dyr, mad, generelt og job - til Minecraft, Dota og Clash Royale. Hvis det ikke er nok, kan du tilmelde dig og lave dine egne temaer!

Udgivelsesdato

Juli 2017

Udvikler

Gartic.io er udviklet af Gartic Team.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame