Frogger

161
bedømmelser
8,7

Frogger er et klassisk arkadespil. Styr frøen over farlige veje og floder for at nå den anden side. Skyl og gentag. Denne nyere version har opdateret grafik, men er stort set det samme som det originale Frogger.

Hvordan man spiller Frogger

Konceptet i Frogger er simpelt. Du skal bare få frøen fra A til B. Alligevel er det en udfordring at udføre.

Bevæg din frø ved hjælp af piletasterne. Vær forsigtig. Undgå de kørende køretøjer. På floden skal du hoppe over træstammerne for at få din frø til sit "frøhjem". Der er fem af disse hjem, så du skal gentage dette fire gange mere. Derefter går du videre til næste niveau.

Hvert niveau tilføjer endnu flere vanskeligheder. Forvent krokodiller, slanger, hurtigere kørende køretøjer og hurtigt strømmende floder, efterhånden som du kommer længere ind i spillet. Dette udgør en udfordring for en simpel frø med tre liv.

Spil-tip

Alt i Frogger bevæger sig forudsigeligt. Køretøjerne bevæger sig alle i takt. Loggerne har faste hastigheder og rækkefølger, som kan udnyttes af en kyndig gamer. Det samme gælder også for de irriterende slanger og krokodiller. Få en fornemmelse for timingen, skærp dine reflekser, og spil ofte for at mestre dette spil.

Om Frogger

Det originale Frogger behøver ikke meget introduktion. Det var et enormt succesfuldt spil, da det blev udgivet i 1981. Siden da har der været utallige remakes for at modernisere det visuelle og gameplayet.

Du kan dog ikke slå den enkle charme fra det originale Frogger. Det er et spil, der overskrider grænserne. Denne version af Frogger bevarer alt det, der gør det originale spil fantastisk, mens den forbedrer den visuelle fidelitet til moderne skærme.

Mere arkadespil

Du elsker originalerne. Arkadespil er din ting. Derfor har vi arkadespil og klassiske spil. Der er forskellige klassiske og moderne titler til at tilfredsstille en retrospilsminde. Nogle af disse klassiske spil omfatter Atari Breakout, Road Rash og Pac Man.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame