Logo CrazyGames.com
background

Free Rally

21.793
bedømmelser
9,1
Developed by oneru220

Gratis rallyspil - spændende rallykøreoplevelse. Free Rally er et intenst og hektisk 3D bilkørselsspil, hvor du har friheden til at udforske et enormt bylandskab i en række forskellige køretøjer. Du kan vælge mellem otte forskellige køretøjer, herunder en bus, en Sedan, en BMW og en Dune Buggy. Hvert køretøj har forskellige kontroller og håndterer sig på en anden måde, så vælg et køretøj efter din smag, eller prøv faktisk alle!

Byen er din at køre rundt i, når du har lyst - du kan køre om kap på motorvejen og se, hvilke tophastigheder dit køretøj kan nå. Alternativt kan du køre gennem gaderne og prøve at drifte rundt i hjørnerne. Når andre spillere slutter sig til serveren, kan du desuden køre mod dem eller forsøge at smadre deres køretøjer! Udforsk denne store åbne verden og test dine køreevner i dag!

Kontrollen er enkel og supplerer udvalget af køretøjer fra BMW eller minivan til en bus. Det enorme spilleområde giver spillerne mulighed for at udforske frit og bruge disse forskellige slags køretøjer. Som med andre bilspil kan du køre galt med din bil, når du hopper, så vær forsigtig og prøv at kontrollere dine episke stunts.

Kør gennem motorvejene og riv alle slags genstande og forhindringer ned. Husk, at spilleområdet, som de andre spillere kører på, er farligt - pas på, da de andre bilister kan forsøge at smadre din bil og forårsage skader eller endda eksplodere dit køretøj.

Der er ikke noget bedre end at hoppe over motorveje og rive byen ned. BMW-bilen, der hopper over motorveje, er helt episk - den styrer fantastisk og kan lave nogle fantastiske stunts. Når du spiller, er BMW'en over minivan's linet op et fedt trick at udføre.

Se, hvilke geniale stunts du kan lave i Free Rally-spillet, og test dine køreevner i dag. Kombinationen af fantastisk grafik, fantastisk håndtering og dristige stunts gør det til en spændende titel.

Udgivelsesdato

Spillet blev oprindeligt udgivet i september 2017. Det er blevet opdateret til at fungere korrekt i det moderne system siden september 2019, og du kan spille det gratis her på CrazyGames.

Udvikler

Free Rally er udviklet af oneru220.

Platforme

Web browser. Vi har også en Android-version.

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame