Freak Taxi Simulator

21.065
bedømmelser
8,5
Freak Taxi simulator - online spil for køreentusiaster

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det er at være taxachauffør? Hvis du har, kan du realisere dine drømme i dette fantastiske taxi simulationsspil. Dette er dog ikke et almindeligt kørselsspil - spænd dig fast og gør dig klar til en vanvittig tur gennem byen!

I Freak Taxi Simulator er du en taxachauffør, og du skal samle passagerer op forskellige steder i byen. Du skal derefter forsøge at sætte dem af på det ønskede sted i tide!

Mens du kører, skal du navigere i gaderne og undvige alle forhindringer på din vej. Hvert niveau byder på en anden udfordring, og du skal sætte din kunde af inden for tidsgrænsen. Saml også guldmønter, mens du kører, for at øge din score!

3D-grafikken er cool, og køre gameplayet er intenst og så sjovt. Kan du gennemføre hvert niveau og bevise dig selv som en freak taxachauffør? Eller vil din taxakørsel vise sig at være forfærdelig, og du vil styrte ned og brænde i dette episke taxi-simulationsspil?

Udgivelsesdato

maj 2019

Udvikler

Mike Games har udviklet Freak Taxi Simulator. Udvikleren har også lavet andre gode racerspil, såsom Drift Club og ATV Quad Moto Racing.

Platform

Webbrowser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame