4.007
bedømmelser
9,1

DEUL er et hurtigt skydespil med ragdoll-fysik. Du spiller mod en anden modstander og skal skyde dem, før de skyder dig.Efterhånden som du kommer videre, stiger du i niveau, og din modstander bliver hurtigere. Hvis du bliver skudt, er det tilbage til starten. Dette duelspil kræver hurtige reflekser.

Om DEUL

DEUL er et 1v1 skydespil med ragdoll-fysik. Det’er et simpelt click-to-shoot-spil, der tester dine reaktioner. Du kan skyde din modstander gentagne gange for at se hans krop flyve rundt på en morsom måde.

Spilmodes

I DEUL er der to spilmodes; duel og skyd flasken.

>

Duel

Skæmp dig til tops i 1v1-våbendueller. Efterhånden som din karakter stiger i niveau, kan du købe nye kugletyper og kosmetiske genstande med de mønter, du tjener. Hvis du begår en fejl og bliver skudt først, skal du starte forfra, men du beholder dit niveau og dine genstande.

Shoot the Bottle

Det er ikke helt dit typiske spil til at skyde flasker. I denne tilstand bliver glasflasker slynget mod dig med varierende hastighed. Skyd hver flaske for at få mønter, og spillet slutter, når du bliver ramt i ansigtet af en flaske.

DEUL Tips

Tænk hurtigt, skyd først. Når din modstander er nede, skal du blive ved med at skyde dem for at frigive flere mønter og opleve det skuespil, som ragdoll-fysik er. Hold også øje med ekstra muligheder for at lave mønter, nogle baner kan have en flyvende due eller en container, som du kan skyde for at få ekstra mønter.

Sammenlignende spil

Vil du opleve mere ragdoll-galskab? Se Ragdoll i afsnittet. Hvis du leder efter en mere børnevenlig version af DEUL, kan du se DEUL Kids for en version uden blod og lemlæstelse.

Udgivelsesdato

September 2015 (Android). December 2019 (HTML5).

Udvikler

Greenlight Games har lavet DEUL.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android

Gennemgang

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame