Defly.io

16.675
bedømmelser
9,1

Defly.io er et fantastisk og interessant .io-spil med et unikt twist, der adskiller det fra andre spil. I dette spil flyver du en helikopter og skyder andre spillere. Du kan også bygge tårne og mure på kortet for at markere dit territorium. Ved at markere et større territorium og skyde andre helikoptere kan du optjene erfaringspoint (XP)!

Dette spil kan virke som et standard io spil, men du kan faktisk skyde med din helikopters våben for at ødelægge dine fjenders territorium og kræve det til dit eget!

Differente spiltilstande

Der er tre forskellige tilstande i deflyio: PVP, Defuse og Games. I PVP-tilstand skal hver spiller forsøge at dække så meget af kortet som muligt. I Defuse-tilstanden er der to steder, der tilhører forskellige hold. Hvert af holdene skal beskytte sit eget bombespot. I den tredje tilstand, kaldet teams, er der 8 hold (blå, lyserød, rød, orange, gul, grøn, mørkegrøn og himmelblå) bestående af 6 spillere. I lighed med PVP-tilstanden skal holdene dække så meget plads som muligt.

Levels

Defly.io består af 32 niveauer, du kan stige i niveau ved at få XP's. Du vil blive belønnet med XP ved at ødelægge fjendtlige tårne, erobre territorier eller dræbe andre spillere ved at skyde dem. Jo højere dit niveau er, jo flere færdigheder får du. Du kan forbedre din spillerhastighed, kuglehastighed, kugleafstand, genladningshastighed eller byggeafstand. Bygningsafstand betyder, at din helikopter vil kunne bygge mure og tårne i et område omkring din helikopter.

Fra niveau 20 kan du også nå superkræfter som dual fire, speed boost, klon, skjold, flashbang og teleport.

Udgivelsesdato

Januar 2018

Udvikler

Exodragon Games (Florent) har udviklet Defly.io.

Funktioner

  • Mange helikoptermodeller, der kan bruges
  • Du kan ændre helikopterens farve
  • Sjovt gameplay med en blanding af at forsvare og angribe
  • Du låser op for en superkraft, når du når niveau 20
  • Mulighed for at opgradere dit fly og dine bygninger

Platform

  • Webbrowser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame