Deeeep.io

21.444
bedømmelser
8,8

Kan du overleve Deeep.io's rædsler? Deeeep.io er et vanedannende .io-spil, hvor du spiller et havdyr, der forsøger at overleve i havets skånselsløse verden. Hårdere end krabbens skal, men mere givende end at fange din første fisk.

Du vælger dit dyr og bruger din tid på at forsøge at spise så meget mad som muligt, men det bliver ikke nemt havet er et farligt sted, fyldt med rovdyr. Mens der er masser af mad rundt omkring, er der masser af andre mennesker, der alle forsøger at spise det også, så du er nødt til at gemme dig og kæmpe dig vej til en høj score.

Hvis du bliver jaget, skal du bruge alle dine gemmelegetøjsfærdigheder fra barndommen for at slippe væk, idet du bruger terrænet samt hurtige bevægelser til at flygte i sikkerhed.

Ingen slår en dejlig afslappende svømmetur i havet, deeeep.io er ikke en afslappende svømmetur i havet, men det vil få dit blod til at pumpe, mens du desperat forsøger at udvikle dig til det næste væsen og gå over i historien på highscoreboardet.

Udforsk dybet og dyrk dine fisk

Oceanet i Deeeep.io er opdelt i forskellige områder og regioner. Når du spiller, kan du kun svømme i bestemte områder - for eksempel kan du som en grundlæggende klovnfisk kun opholde dig i lavt vand - hvis du svømmer dybere, vil din fisk langsomt blive kvalt.

Dertil kommer, at der også er forskellige vandtemperaturer, og visse fisk kan kun overleve i bestemte vandtemperaturer. Der er hjælpebokse, der viser, hvis du er i fare, så sørg for at være opmærksom.

Som du spiller, kan du vælge mellem forskellige typer af havdyr som hvalen hval, pingvinen, kuglefisken, klovnefisken og vandmanden. Hver type havdyr har forskellige egenskaber og evner. Pingvinen kan f.eks. blive på land, men kan ikke svømme ind på dybt vand.

Afprøv de forskellige væsner og se, hvilke der passer til din spillestil. Sørg for at holde øje med de enorme NCP-maner - hvis du svømmer ind i disse vederstyggeligheder, vil de skade dig og til sidst sluge dig helt! Se, om du kan erobre Deeeep.io i dag og få noget undervandssjov!

Funktioner

  • Et stort udvalg af væsner at spille som
  • Gigantiske forskellige typer af mad at spise
  • Masser af forskelligt terræn at svømme rundt i og gemme sig bag
  • Du kan udvikle dig til nye væsner, når du endelig spiser nok

Udvikler

Deeeep.io er udviklet af Federico Mouse.

Udgivelsesdato

Oktober 2016

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android

FAQ

Hvordan bliver jeg et spøgelse i Deeeep.io?

Indtast "(GHOST)" som dit kaldenavn, før du deltager i et spil. Spøgelser kan kun være tilskuere til spillet.

Hvordan bliver jeg en anakonda i Deeeep.io?

Anacondaer er tier 10-dyr, der udvikler sig fra gigantiske salamandre.

Hvordan udvikler man sig til en kæmpesalamander i Deeeep.io?

Du skal bruge 42.000 XP for at forvandle dig til en kæmpesalamander fra en snapping turtle.

Er Deeeep.io multiplayer?

Ja, Deeeep.io er et populært online IO-spil, hvor du spiller mod andre spillere i realtid.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame