Crimson Room

1.802
bedømmelser
8,3
Crimson Room er et flugtrumsspil, der oprindeligt blev udviklet i Flash. Det var et af de første af sin slags. Toshimitsu Takagi udviklede spillet i 2004 og var med til at gøre escape room-genren populær. For at spille spillet skal du blot pege og klikke. Se, om du kan undslippe Crimson Room!

Sikkert kodeord

Spillet dirigerer dig til en bestemt URL for at få adgangskoden til pengeskabet. URL'en findes ikke længere, men adgangskoden er "1994".

Sådan spiller du Crimson Room

Du vågner op i et Crimson Room og lider af retrograd amnesi. Du ved ikke, hvor du er, eller hvordan du er kommet dertil. Det eneste du ved er, at du er nødt til at flygte fra dette mystiske røde rum.

Målet er enkelt. Find nøglen til døren og flygt. Søg efter ledetråde rundt omkring i rummet, og kig efter spor, der hjælper dig med at nå dit mål om at flygte.

Flygtningeværelse spil

Elsker du en udfordring? Escape rooms er fantastiske for logiske, puslespilsløsere. Du kan finde masser af dem i vores Escape Games samling. Mange flugtrumsspil har et element af gys, som House of Celestina. For et mindre skræmmende alternativ kan du tjekke Space Museum Escape.

Udgivelsesdato

2004

Udvikler

Crimson Room blev udviklet af Toshimitsu Takagi.

Platform

Web browser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame