Color Snake

2.040
bedømmelser
8,6

Color Snake arkadespil - et klassisk endeløst arkadespil. Color Snake er et genialt endeløst arkadespil, hvor du tager kontrol over en farvet slange. Din slange kan kun ramme de samme objekter som dens egen farve - hvis slangen f.eks. er rød, kan du kun ramme røde objekter. Hvis du rammer en anden farve, dør du!

Hvis du elsker den klassiske slangetitel, vil du helt sikkert elske dette - det er et af de bedste slangespil, vi har set. Det er lige på højde med andre klassiske spil som Breakout og Color Splash. Kontrollen er enkel - brug tastaturets pile til at flytte slangen enten til venstre, højre eller fremad. Spillerne skal have lynhurtige reaktioner for at flytte deres slange og undvige de forskellige farvede blokke.

Spillerne skal holde øje med det farvede bånd, der strækker sig hen over midten af skærmen. Uanset hvilken farve dette er, vil slangen ændre sig tilsvarende. Spillerne skal også forsøge at samle de gyldne stjerner i alle banerne. Det er et valg mellem at komme videre gennem forhindringerne eller forsøge at få fat i stjernerne - nogle gange kan stjernerne få spillerne til at styrte ned!

Nogle af forhindringerne er stationære - disse er nemme at undgå. Nogle bevæger sig dog! Disse er vanskelige, og spillerne skal time deres bevægelser perfekt for at undgå dem. Glem ikke at tjekke vores kategorier med slange spil for at finde lignende sjove titler og andre spændende gratis online spil.

Du kan spise de glødende prikker på skærmen for at få et hastighedsboost, og det vil også hjælpe dig med at ødelægge objekter hurtigere. Der er ingen ende på dette spil - du skal blot prøve og se, hvilken høj score du kan samle! Grafikken er cool, og det uendelige gameplay vil få dig til at forsøge at slå din high score! Tag kontrol over den farvede slange i dag!

Udgivelsesdato

Juli 2018 (Android) og august 2018 (iOS). November 2018 (WebGL - online).

Udvikler

Denne version af Color Snake er lavet af Royale Gamers.

Funktioner

  • Et sjovt endeløst arkadespil, der er inspireret af Color Switch
  • Hovedpersonen er en slange
  • Flere farvede forhindringer undervejs
  • I hvert forsøg kan du, hvis det mislykkes, fortsætte spillet én gang for en gang på bekostning af stjerner

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame