Logo CrazyGames.com
background

Color Galaxy

11.869
bedømmelser
8,9
Developed by Superinstant

Color Galaxy er et afslappet .io-spil, hvor du trækker farver for at udvide dit territorium i en af de mange sjove kamparenaer med sjove temaer. Lås op for nye biler, farver og mønstre ved hjælp af dit guld, og gennemfør forskellige opgaver for at indsamle daglige belønninger!

Funktioner

Få din Color Galaxy til at vokse

Kør rundt og vend tilbage for at opbygge dit territorium med en farveklat ad gangen. Find en signaturstil ved at tilpasse dine farver. Brug en unik strategi til at bygge en base for at bygge store og smukke farver, der dominerer verden.

Overrask andre spillere

Når en spiller befinder sig uden for sit territorium med en usammenhængende linje, kan du smadre gennem deres linje for at slå dem ned! Loop over andre spilleres område for at tage det som dit eget.

Tilpas din karakter

Køb nye seje køretøjer, som du kan tage med i arenaen. Tilpas dine fyldninger for at markere dit territorium i farverige og mønstrede stilarter. Du kan også købe klistermærker, eventartikler og andre unikke varer i butikken.

Gennemfør daglige opgaver

Saml guld fra hver kamp, og gennemfør daglige opgaver for at få nye belønninger. Hver dag, du vender tilbage for at spille Color Galay, bringer dig et skridt tættere på den store gevinst.

Tjek andre top IO-spil som Snake.io og Smash Karts for mere sjov multiplayer action.

Udgivelsesdato

oktober 2022

Udvikler

Superinstant har udviklet Color Galaxy.

Platform

webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

08. nov. 2022

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame