Car Eats Car Evil Cars

13.856
bedømmelser
9,2

Car Eats Car Evil Cats - tag på den onde jagt. Bliv onde biler og undslippe jagten ved at udføre fantastiske stunts og ødelægge politibilerne! Ud af alle bilspil har dette et unikt plot og et anderledes gameplay. De onde og gamle biler bliver jagtet af politibilerne - de ønsker at retsforfølge de onde biler og låse dem inde i fængsel!

Både politibiler og civile biler er ude efter vores onde køretøjer - du skal forsøge at undgå at blive fanget og danne nogle fantastiske stunts for at ødelægge politibilerne. Kontrollen er enkel og nem at vænne sig til. Brugerne kan hurtigt forstå gameplayet og hvordan de skal køre deres onde bil.

I løbet af hvert niveau skal du køre din bil og forsøge at undslippe politiet. Mens du kører, skal du komme forbi et utal af forhindringer såsom oliedåser og kasser. Pas på, da disse genstande kan beskadige din bil. Der er også nogle farlige ramper og loops, som du skal forsøge at krydse. Glem ikke at bruge nitroboostet og at smide bomber på de andre køretøjer.

Efter hvert løb kan brugerne opgradere deres køretøj. Opgrader forskellige stats såsom hastighed, turbo, panser og skade. Brugerne har kun et begrænset antal stats, så de skal bruges med omtanke. Denne kombination af opgraderinger, og fantastisk gameplay gør Car Eats Car Evil Cats til et fantastisk spil.

Udgivelsesdato

August 2019

Udvikler

Dette spil er lavet af SMOKOKOKO LTD.

Platform

Web browser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame