6.473
bedømmelser
7,7

Bubble Game 3 er et gratis bubble shooter-spil, der er inspireret af klassikere som Bejeweled og Candy Crush. Dette enkle boble-spil lader dig sprænge bobler kontinuerligt, så længe du kan! Du skal bare skyde dine bobler på den samme farve og matche mindst tre for at poppe hele gruppen.

Boble spil 3

Bubble Game 3 har en simpel match-tre-mekanik for en behagelig spiloplevelse. Men ligesom andre spil i denne genre bevæger boblerne sig langsomt ned ad skærmen, hvilket giver en følelse af hastværk, der kan påvirke dine beslutningsevner!

Bobble Game-strategi

For at sikre maksimal spilletid og en høj score skal du være smart med hensyn til, hvordan du skyder dine bobler.

Fokuser din tid ligeligt på begge sider; på den måde bliver den ene side ikke overfyldt. Nederst til venstre vil du bemærke en anden boble. Denne boble kommer som den næste, og ved at holde øje med den kan du planlægge dine træk. Den sidste ting, du skal fokusere på, er at bryde store stykker af så meget som muligt.

Match 3-spil

Match-three-spil er opstået på baggrund af succesen med spil til at matche fliser som Tetris. Det første match-three-spil var Shariki, der blev udgivet i 1994. I dag findes der masser af sjove og gratis match-three-spil. Her er nogle af dem, der findes hos CrazyGames:

Bubble Woods - et sjovt og vanedannende spil med en 60-sekunders timer og fede power-ups.

Bouncing Balls - sjovt og simpelt gameplay med bobler i konstant bevægelse.

Puppy Blast - et tempofyldt match-three-spil med en anden mekanik end bubble shooters.

Bubble Shooter Classic - en klassisk titel med vanedannende match-3-mekanik.

Udgivelsesdato

April 2017

Udvikler

Bubble Game 3 er udviklet af OrangeGames.

Platform

Dette spil er et webbrowser spil.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame