Bob The Robber 4

20.901
bedømmelser
9,0

Bob the Robber 4 er det fjerde spil i Bob the Robber-serien. Denne gang har Bob sigtekornet rettet mod Frankrig for at gøre sin næste formue. Gå gennem korridorerne i forskellige forretninger for at finde bytte, og sørg for, at du ikke bliver fanget!

Sådan spiller du

Spil i smug

Bevæg dig forsigtigt gennem hvert niveau og undgå overvågningskameraer og fjender, der kan spotte dig. Nogle gange skal du låse døre op og udføre andre tidsfølsomme opgaver, som gør, at du risikerer at blive fanget! Så snart du er færdig med alle forhalende aktiviteter, skal du bevæge dig gennem sektionen og plyndre så mange containere som muligt.

Opgrader og udforsk

Med de penge, du tjener (hoste stjæle), kan du købe nyt tyveudstyr, der gør det nemmere at stjæle, f.eks. en hovednøgle til alle døre. Der er også gadgets og dimser, der hjælper dig med at besejre vagterne hurtigere og mere effektivt. Udforsk kortet, og tag på dit livs røveri i Frankrig. Der er masser af unikke bygninger, som du kan vælge til dit næste røveri.

Mere spil som dette

Bob the Robber spil

Bob the Robber 4 er en del af den fremragende Bob the Robber-serie. Hvis du vil have den næste del, kan du tjekke Bob the Robber 4: Season 2 Russia og tage fat på Kreml. Hvis du er ny i serien, kan du prøve Bob the Robber for at få en introduktion.

Platformer-spil

Kig på vores platform- og arkadespil for at finde flere super-addictive titler. Fireboy and Watergirl er et populært platformspil, ligesom EvoWorld.io.

Funktioner

  • Find bytte uden at blive opdaget
  • Pluk og hack dig igennem døre
  • Køb nyt røverudstyr for at gøre det nemmere at stjæle
  • Udforsk forskellige steder på hele kortet

Udvikler

Bob the Robber 4 er lavet af Flazm.

Platforme

  • Webbrowser
  • Mobilapps (Android og iOS)

Udgivelsesdato

Juli 2017

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame