Logo CrazyGames.com

Awesome Tanks 2

Bedømmelse:
9,0
(8.270 stemmer)
Udgivet:
marts 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Awesome Tanks 2 er et kampvognsspil, hvor du kæmper mod andre kampvogne i en top-down 2D-arena. Sving taktisk for at gå i dækning, og affyr dine kanoner for at rive fjendens tanks ned! Den hæsblæsende action er vanedannende.

Sådan spiller du

Obliterér kampvogne

Du starter spillet med 0 $ og skal komme videre ved at sprænge fjendtlige køretøjer i luften og samle mønter. I slutningen af hvert niveau bliver du belønnet med de mønter, du har samlet op, så du kan købe opgraderinger af ydeevne og våben.

Opgrader dit arsenal

Du kan nyde spændingen ved at ødelægge kampvogne ved hjælp af kanoner, flammekastere, laserstråler, raketter og meget mere med våbenopgraderinger.

Præstationsopgraderingerne, især panser, vil hjælpe med at holde din kampvogn beskyttet mod kraftig beskydning. Bevægelseshastighed er også nyttig til undvigelse, især mod målsøgende missiler!

Bevæg dig gennem banerne

Hvert niveau bliver lidt mere udfordrende og giver større belønninger for opgraderinger. Det er vigtigt at købe opgraderinger, så du kan besejre den stadigt stigende tilstedeværelse af militær magt og supertanke, der har meget større HP. Hvis det er for svært, kan du justere sværhedsgraden!

Tjen resultater

Awesome Tanks 2 har en fantastisk statistikmenu, der viser dit antal dræbte kampvogne og det samlede ødelæggelsesniveau, som du har påført dem indtil nu, så hold dig ikke tilbage. Dine bedrifter vises også i statistikmenuen.

Mere spil som dette

Holder du af at spille top-down tank actionspil? Tjek SuperTanks ogTanko.io for to lignende spil med onlinekampe. Gennemse vores tanker-spil for at finde flere!

Funktioner

  • Addiktiv, hurtig action
  • Taktisk udformede arenakampe
  • Forbedre din tank med et kraftfuldt arsenal af opgraderinger
  • Tjen penge, efterhånden som du kommer igennem de 15 niveauer

Udgivelsesdato

Juli 2012

Udvikler

Awesome Tanks 2 er udviklet af Alexander Gette. Denne version er lavet af Mad Buffer.

Platform

Web browser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame