Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Awesome Tanks 2

Bedømmelse:
9,0
(9.318 stemmer)
Udgivet:
marts 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Awesome Tanks 2 er et kampvognsspil, hvor du kæmper mod andre kampvogne i en top-down 2D-arena. Svæv taktisk for at finde dækning og affyr dine kanoner for at rive fjendens tanks ned! Den hurtige action er vanedannende.

Sådan spiller du

Ødelæg fjendens tanks

Du starter spillet med 0 $ og skal avancere ved at sprænge fjendtlige køretøjer i luften og samle mønter. Efter hvert niveau belønnes du med de mønter, du har samlet op, for at købe opgraderinger til ydeevnen og våbnene.

Opgrader dit arsenal

Brug kanoner, flammekastere, laserstråler, raketter og mere med våbenopgraderingerne til at nyde spændingen ved at ødelægge tanks.

Ydeevneopgraderinger, især panser, vil hjælpe dig med at holde din tank beskyttet mod kraftig beskydning. Bevægelseshastighed er også nyttig til undvigelse, især mod målsøgende missiler!

Bevæg dig igennem alle banerne

Hver bane bliver en smule mere udfordrende og giver større belønninger for opgraderinger. Det er vigtigt at købe opgraderinger, så du kan besejre den stigende militære tilstedeværelse, inklusiv supertanke med meget større HP. Juster sværhedsgraden, hvis det er for svært!

Tjen præstationer

Awesome Tanks 2 har en fantastisk statistikmenu, der viser dit antal dræbte kampvogne og det samlede ødelæggelsesniveau, du har påført dem indtil videre, så hold dig ikke tilbage. Dine bedrifter vises også i statistikmenuen.

Lignende spil

Er du vild med top-down tank actionspil? Så prøv Tanko.io for et lignende spil med onlinekampe. Gennemse vores kampvognsspil for mere!

Funktioner

  • Vanedannende, tempofyldt action
  • Taktiske kampe i top-down arenaer
  • Forbedre din tank med et kraftfuldt arsenal af opgraderinger
  • Tjen penge, mens du rydder de 15 baner

Udgivelsesdato

Juli 2012

Udvikler

Awesome Tanks 2 er udviklet af Alexander Gette. Denne version er lavet af Mad Buffer.

Platform

Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame