Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Atari Breakout

Bedømmelse:
8,2
(14.448 stemmer)
Udgivet:
februar 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Atari Breakout er en opdateret version af det legendariske Breakout-spil fra Atari. Målet med spillet er at slå bolden mod de farvede blokke, indtil der ikke er flere tilbage, mens du sørger for, at bolden ikke passerer din padle. Nyd dette klassiske spil med power-ups, der løfter dig til næste niveau.

Sådan spiller du Atari Breakout

Målet med spillet er simpelt: Du skal ødelægge alle blokkene ved hjælp af bolden. Den svære del er at stille dig op, så du ikke misser den.

Denne opdaterede version af Atari Breakout har power-ups, som flyder hen imod dig. Disse power-ups kan samles og spænder fra at øge antallet af bolde i spil til at skabe et bredere slagområde. Dine liv vises nederst til venstre på skærmen. Når du løber tør for liv, skal du starte spillet forfra.

Spiltilstande

Atari Breakout har 3 sværhedsniveauer. Disse er:

 • Normal
 • Svær
 • Umuelig

Svær og umulig tilstand har en ekstra scoremultiplikator, x3 for svær og x5 for umulig. Hvad gør disse tilstande sværere end normal? Bolden bevæger sig hurtigere, så du skal reagere hurtigt og være hurtig til at samle power-ups.

Om Atari Breakout

Atari Breakout er et retro-arkadespil, der blev produceret i 1976, påvirket af succesen med det banebrydende spil Pong fra 1972. Atari Breakout blev bygget af Steve Wozniak og Steve Jobs, og konceptet blev designet af Nolan Bushnell og Steve Bristow.

Der er kommet mange versioner af Breakout siden det oprindelige spil. Efter den første arkadeudgivelse blev Breakout overført til Atari 2600 med opdateret grafik og gameplay i 1978. Den originale iPod havde endda Breakout installeret som en påskeæg, som kunne fås ved at holde midterknappen nede i et par sekunder.

I dag kan du spille Atari Breakout i din webbrowser med opdateret grafik, lyde og power-ups. Dette holder spillet friskt for nye spillere, samtidig med at det vækker gode minder om fortiden hos dem, der spillede det originale spil.

Spiltips

Mekanikken i Breakout er simpel, så der er faktisk kun få ting, du kan gøre for at spille dit bedste:

 • Hold øje med bolden
 • Still dig op til det næste skud
 • Saml power-ups for at give dig en fordel
 • Hvis du har en power-up, du vil beholde, skal du undgå de andre power-ups

Spilfunktioner

Atari Breakout har en række funktioner for at holde dig engageret. En af disse er power-ups. Der er power-ups i spillet, som når de samles, enten:

 • Øger antallet af bolde til 3
 • Øger størrelsen på din padle
 • Gør bolden "tung" for at den smadrer alle blokkene
 • Gør din padle i stand til at affyre laser

Disse power-ups er aktive i en bestemt tidsperiode. Hvis du samler en power-up, mens en anden er aktiv, vil du miste den aktive power-up og få den nye i stedet. Så hvis du klarer dig godt med den aktive power-up, skal du undgå de andre!

Flere funktioner

 • Enkel spilbetjening
 • Hurtig, refleksbaseret action
 • Forskellige niveaudesigns med forskellige blokarrangementer
 • 3 sværhedsniveauer

Andre Atari-klassikere

Atari, Inc. producerede en række indflydelsesrige arkadespil, der formede branchen, som vi kender den i dag. Et af disse spil er Asteroids, som har haft indflydelse på mange moderne spil som StarBlast.io.

Pac Man er en anden Atari-klassiker, der har påvirket det populære spil Pac Xon her på CrazyGames.

Flere arkadespil

Elsker du retro- og arkadespil? Hvad med Flash-spil? CrazyGames har masser af klassiske spil, der kan holde dig underholdt ud over Ataris imponerende spilsamling. Spil disse spil i din webbrowser:

Platform

Atari Breakout kan spilles i din webbrowser på computer eller mobil.

Udvikler

Atari Breakout er et spil udviklet og udgivet af Atari Inc. Denne version er udviklet af Thin Xii.

FAQ

Hvordan spiller du Breakout?

Hit bolden for at ødelægge de farvede blokke, indtil der ikke er nogen tilbage. Sørg for, at du ikke går glip af bolden.

Kan du spille Atari Breakout på mobilen?

Ja, du kan spille Atari Breakout på dine mobile enheder. Det'er simpelt, bare gå til Atari Breakout på CrazyGames for at spille Atari Breakout på din mobil.

Hvor kan jeg spille Atari Breakout med Power-Ups?

Du kan spille en opdateret version af Atari Breakout med power-ups på CrazyGames.

Hvem har lavet Atari Breakout?

Konceptet til Atari Breakout blev lavet af Nolan Bushnell og Steve Bristow fra Atari, Inc. Spillet blev derefter bygget af Steve Wozniak og Steve Jobs.

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame