Angry Gran

1.476
bedømmelser
8,1

Angry Gran er tilbage og er bevæbnet med en hammer. Hvis du elskede Angry Gran's endeløse løbespil, vil du simpelthen elske dette endeløse arkade-spil. I dette spil skal du tage kontrol over vores yndlingsmormor og guide hende gennem gaderne. Hun kan ikke løbe, hoppe eller undvige, men hun har en kæmpe hammer, og hun er klar til at uddele ødelæggelse! Når du spiller dette spil, skal du samle mønter og forsøge at smadre de skøre forhindringer og folk, der går i gaderne.

Hver gang bedstemor går på gaden, har hun et checkpoint, som hun skal nå. For at nå dette kontrolpunkt skal hun slippe den vrede mormorhammer og tjene mønter for at nå det tilsigtede kontantbeløb. Hvis det lykkes dig at nå det første checkpoint, øges kontantværdien, og du skal fortsætte videre. Hvis det ikke lykkes dig at nå kontantværdien, slutter din tur på gaderne med angry gran, og du skal starte forfra igen.

Dette spil har en fantastisk mekanik og progression. Ace viral har skabt en sjov titel med tilføjelsen af opgraderinger, der kan købes. I slutningen af hver kørsel gennem gaderne, når hun busted al sin energi, kan disse opgraderinger købes. For at rejse længere, skal du bruge opgraderingerne ellers vil angry gran simpelthen løbe tør for udholdenhed.

For det første er der statistiske opgraderinger. Forbedrer angry gran's styrke, restitutionstid og rabatpris på boosts. For det andet er der et udvalg af boosts. Disse omfatter fodmassage, energidrik og fængselskort, som hjælper gran med at komme længere frem i gaderne. Endelig er der nye og forbedrede våben, herunder et skateboard, en gummikylling og et lyssværd! Ved at købe nye kostumer, herunder bedre våben, kan Angry Gran rejse længere og smadre flere mennesker.

Når du går med Gran, skal du glide over og rundt om tonsvis af objekter såsom parkbænke og papkasser. Der er så mange forhindringer i denne skøre titel - glem ikke, at de alle kan smadres med mormors våben. Se hvor langt du kan tage vred gran gennem gaderne, og hvor mange penge du kan indsamle. Denne skøre figur planlægger altid sin flugt.

Angry Gran Run-holdet har gjort et fantastisk stykke arbejde med at producere en ny og spændende titel i Angry Gran-sagaen. Hvis du nyder dette spil, så glem ikke at klikke på feedback-knappen eller efterlade et like. Alternativt kan du tjekke nogle af de andre titler som Angry Gran Run Japan og Angry Gran up up and away.

Udgivelsesdato

Juni 2019

Udvikler

Angry Gran blev udviklet af Ace Viral.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame