Agma.io

76.786
bedømmelser
8,6

Agma.io er et sjovt og gratis .io-spil inspireret af det originale Agar. I spillet styrer du en enkelt celle rundt i en online arena og skal formere dig og vokse i størrelse ved at forbruge mindre celler. Spis fjendens celler, og bliv en ustoppelig naturkraft!

Sådan spiller du Agma

Grundlæggende

Gameplayet er så simpelt som det kan blive, men du skal bruge dine instinkter og spille taktisk. Bevæg din celle rundt på multiplayer-kortet, og fortær de små celler. Når du bliver stor nok, vil du også kunne tage kampen op mod andre spillere.

Opgraderinger

Hvis du ønsker at være en stilfuld encellet organisme, kan du anvende en række forskellige skins for at skille dig ud på denne evolutionens mest primitive slagmark. Sammen med kosmetiske opgraderinger er der forskellige boosts i spillet, som du kan bruge til at give dig selv en fordel.

Mere spil som dette

Du kan finde mange flere spil som Agma i vores vækstspil samling. Der er masser af klassiske io-titler med lignende mekanik som dette spil. Worms.Zone og Little Big Snake er to populære valg med et orme-tema. Et andet fremragende valg, der involverer dyrkning af et sort hul og opslukning af alt stof, er Hole.io

Funktioner

  • Enkel og sjovt gameplay
  • Opgraderinger for at forbedre dine chancer for at overleve
  • Kosmetiske skins til at give dig et unikt præg
  • Flere forskellige spiltilstande at konkurrere i

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Udgivelsesdato

Spillet blev oprindeligt udgivet i september 2017. Siden juni 2018 har det haft en Battle Royale-tilstand. Hvis du kan lide .io-spil i Fortnite-stil, skal du sørge for at tjekke vores liste over dem.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame